Firemní akce na statku

Uspořádání firemní akce na Statku může být pro Vaše zaměstnance a klienty vítanou změnou. Příjemné a pohodové prostředí na komfortně zařízeném, přes 170  let starém, statku přiměje účastníky seminářů a tréninků přemýšlet jinak. Mimo jedinečného prostředí Vám zajistíme také kvalitní catering. 

Firemní akce na statku připravená na míru

Unikátní prostředí umožní připravit různé aktivity, které obohatí váš program. Mohou to být konkrétně zaměřené teambuildingy nebo vzdělávací semináře vedené světově uznávanými lektory např. v oblasti komunikace, týmové spolupráce, kreativity, marketingu, psychologie, studia cizích jazyků, jógy a meditace. 

Kvalitně vybavený a útulný statek

Na Statku ubytujeme 30 osob, s přistýlkami 37 osob.

Pokoje

9 pokojů s manželskou dvojpostelí a 3 čtyřlůžkové pokoje se spací galerií. Některé pokoje mají možnost přistýlky. Postele mají kvalitní matrace, ložní prádlo z kanafasu, dále jsou v pokojích pohodlná křesílka i dostatek odkládacích ploch.
Každý pokoj má samostatnou koupelnu vybavenou masážním sprchovým koutem, umyvadlem a WC. K dispozici jsou osušky a ručníky.
Pokoje mají dřevěné podlahy ošetřené přírodním voskem a olejem. Vytápění je zajištěno ústředním topením.

Sál

Víceúčelový prostorný sál (80m2) s dřevěnou podlahou je vhodný pro semináře, tréninková soustředění nebo slavnostní recepci s 45 místy k sezení. V sálu jsou krbová kamna, zabudované ozvučení, dataprojektor, plátno. Na Statku jsou další vnitřní i venkovní prostory vhodné pro práci ve skupinách.

Stravování

Na otevřenou kuchyní navazuje jídelna (společenská místnost) s krbovými kamny s 30 místy k sezení (uspořádání tabule, do U, samostatně) a hracím koutem pro děti.

Náš kuchař Václav vám připraví jídlo podle vašich představ a zajistí kompletní catering. Doporučujeme ochutnat rožněnou kýtu, grilovaná masa nebo sýry. Jídla si můžete pod jeho vedením jako teambuilding  připravit také sami v naší komfortně vybavené kuchyni.  

Zahrada a další vybavení

Prostorný zatravněný dvůr skrytý pohledům z okolí je vhodným místem k realizaci různých aktivit. Využívat můžete také letní kryté posezení s (grilem), dětské hřiště, prolézačky, stolní tenis, šipky, petang a trampolínu. K dispozici je také uzamykatelný sklad pro úschovu kol a koloběžek.
Naši hosté mohou využívat infrasaunu s relaxačním centrem.

Parkování

Parkování zdarma je možné na uzavřeném dvoře „u sousedů“.

WIFI

WIFI je v celém prostoru zdarma.

Chcete spořádat firemní akci na Statku Břežany?

Speciality na přání

Nejsme restaurace, a přesto váš pobyt na statku můžete obohatit o nezapomenutelný kulinářský zážitek. Řekněte nám, co vám chutná, a náš kuchař Václav vám připraví jídlo podle vašich představ.

Napsali nám

„Chceme vám velmi poděkovat za příjemný pobyt na vašem statku. Prostředí bylo kouzelné, čistota vynikající, a služby a přístup naprosto profesionální, vstřícný a prostě skvělý. Pan kuchař nám připravil vynikající jídla, která byla poctivá, domácí, jako od našich babiček. Všichni kolegové byli nadšeni, a shodli jsme se na tom, že to je první místo, kam bychom se určitě ještě chtěli vrátit. Takže v příštím roce na viděnou.

Tým nákupu Solutions and Services, a.s.

„Chci Vám touto cestou ještě jednou poděkovat za velmi milé a vstřícné přijetí na statku v Břežanech, kde jsem měla možnost uspořádat pro své kolegy dvoudenní pracovní jednání. Přestože náš čas byl hodně omezen a pracovali jsme až do večerních hodin, díky příjemnému a téměř až domácímu prostředí, které jste nám vytvořili, se všichni cítili pohodově. Také oceňuji velmi profesionálně odvedenou práci i ochotu pana Berbra, kterému vyřiďte, prosím, naše poděkování také. Jídlo, které připravil, bylo vskutku skvělé, stejně tak jako ostatní občerstvení. Taktéž s ubytováním v netradičním a velmi příjemném stylu byli všichni spokojeni. Celý objekt včetně interiéru je moc pěkně a zajímavě řešen, s nenápadným a přirozeným důrazem na detaily.

Míla Galbavá, VZP

„Pobyt na statku v Břežanech byl pro všechny účastníky velmi příjemným. Nejen prostředí statku ale i personál, který se o nás celý víkend nepřetržitě staral, přispěl, že jsme se cítili jako doma.  Prostředí bylo velmi útulné a na pobyt u vás nikdy nezapomeneme. Od doby, kdy jsme statek opustili není den abychom se nepobavili a nezasmáli při vzpomínce na pobyt, který jsme u vás strávili.  Ještě jednou děkujeme a věřím, že brzy nashledanou.

Petra Pošívalová, ČS, a.s.

Doprovodný program

Doporučujeme vyzkoušet vinné casino pod vedením zkušené someliérky nebo horse leadership. Svůj pobyt u nás můžete dále obohatit o kosmetickou péči a relaxační masáže. K dispozici jsou šipky, petang, kroket a řada dalších her pro děti i dospělé. Hosté mohou navštívit infrasaunu s relaxačním centrem.

V okolí je řada míst, která stojí za to navštívit. Můžete se věnovat turistice, jízdě na kole, na koni nebo rybářství.